MENTORIA SOCIOLABORAL

Recordes alguna persona que hagi tingut influència en la teva vida? Has pensat que aquesta persona podries ser tu? Però com es fa això? T’ho expliquem amb 6 qüestions claus:

QUÈ?

Es tracta d’un acompanyament individual per guiar a una persona interessada a millorar la seva ocupabilitat i precisa d’un referent positiu per motivar-la, donar-li confiança, fomentar la seva autonomia i desenvolupament personal.

Tot això no ho faràs sol! Tindràs l’acompanyament d’una professional que et guiarà en el camí i et donarà el suport que precisis.

QUI?

Busquem persones que tinguin ganes d’iniciar una experiència de voluntariat i creixement personal, que compleixin amb els següents requisits:

  • Persones que es trobin en actiu o jubilades.
  • Actives a nivell social.
  • Tenir disponibilitat horària.
  • Bona habilitat de comunicació i comprensió del llenguatge (català/castellà).

Persones empàtiques, responsables, adaptables i motivadores.

ON?

A la ciutat de Lleida.

COM?

Es tracta de passar una tarda realitzant activitats en contextos informals, com per exemple, passejar per la ciutat per conèixer-la, visitar monuments, fer un cafè, anar a museus, realitzar algun taller conjunt, etc.

Realitzaràs una formació en mentoria per participar sense cap cost

PER QUÈ?

Es tracta de crear un espai per compartir, parlar, donar confiança, conèixer recursos, fer xarxa social, realitzar diferents activitats culturals i educatives, fomentar l’autonomia i recolzar al màxim a la persona que acompanyes, que es troba en una situació de vulnerabilitat o que passa per un moment difícil, amb l’objectiu de potenciar les seves competències per millorar la ocupabilitat

QUAN?

Trobades setmanals o quinzenals de gener del 2023 a octubre del 2023.

Més informació:

Pl. Rosa Sensat, 1
25005 Lleida
Tel.: 973 24 20 00

Zakia el Atoui. zelatoui@paeria.cat