Acollida i acompanyament a la inserció laboral

Acollida i acompanyament del programa MUTP pretén fomentar l’ocupació de les persones afectades pel tancament perimetral del juliol 2020 com a conseqüència de la COVID-19, mitjançant l’orientació laboral i formativa

Què oferim?

Informació, acompanyament i orientació laboral i formativa, mitjançant el treball en competències clau, a fi de promoure l’accés al mercat de treball o l’entorn educatiu.

Persones destinatàries

Persones en situació d’atur, persones treballadores en situació de precarietat laboral i ERTOS.

Per adherir-se al programa caldrà estar inscrit com a demandant d’ocupació o com a millora ocupacional al Servei d’Ocupació de Catalunya SOC.

Àmbit territorial

Es prioritzarà persones provinents de Lleida i el Baix Segre: Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escap, Seròs, Soses i Torres de Segre i, que pertanyin a col·lectius en situació de risc d’exclusió social i laboral.

Temporalització

Juny 2021-Juliol 2022

Informació i inscripcions

INSTITUT MUNICIPAL D’OCUPACIÓ SALVADOR SEGUÍ
Pl. Rosa Sensat, 1 25005 Lleida
Tel.: 973 24 20 00
Glòria Felip gfelip@paeria.cat

Iolanda Miró imiro@paeria.cat

MUTP

null
Acollida i acompanyament a la inserció laboral
Informació, acompanyament i orientació laboral i formativa
Apunta't

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo y Economia Social-Servicio Público de Empleo Estatal en el marc de la línia de subvenció extraordinària i urgent: Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (SOC-MUTP), regulat per el Decret Llei 49/2020, d’1 de desembre”