QUI SOM

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí té com a missió millorar l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat responsable de les empreses, en l’àmbit de l’ocupació, per tal d’assolir un desenvolupament local sostenible.

Això s’aconsegueix a través de la gestió i desenvolupament de diferents programes d’ocupació, accions de promoció personal i cooperació territorial. Aquests són els eixos que, lligats a l’excel·lència d’un equip de professionals, posen uns fonaments ben sòlids perquè persones de totes les edats i nivells socioeconòmics tinguin el suport adequat per accedir al món del treball. A més, l’IMO disposa d’un Servei d’Intermediació Laboral que contribueix en aquesta millora de l’ocupabilitat, posant en contacte les persones en recerca de feina amb aquelles empreses que presenten ofertes laborals i que s’adeqüen amb el seu perfil professional.

L’ocupabilitat és també l’objectiu del Centre Especial de Treball i de l’Escola de Jardineria, de manera que es treballa amb les persones que tenen algun tipus de discapacitat, acompanyant-les i formant-les perquè puguin aconseguir una sortida professional.
La línia d’acció i les bases de treball de l’IMO parteixen sempre de les demandes i necessitats reals del mercat de treball, però també d’un ferm compromís amb la ciutadania de Lleida perquè la formació i totes les eines que permeten la inserció laboral siguin la clau d’una societat justa que té el deure de treballar de valent per tal d’oferir les mateixes oportunitats al màxim nombre de persones possible.