MÉS RECURSOS PER A L'EMPRESA

Programes amb subvenció a la contractació

A través de determinats programes ocupacionals de l’IMO, les empreses poden acollir-se a ajuts en matèria de contractació. Aquests programes són temporals i per tant les empreses només s’hi podran acollir en el període que cada programa estableixi.

Actualment, els programes actius amb bonificacions a la contractació són:

Estades de pràctiques a l’empresa

A l’IMO es realitzen diferents projectes i formacions que inclouen estades de pràctiques a empreses mitjançant un conveni de col·laboració.

Els projectes que tenen estades de pràctiques associades són els següents:

Aules i instal·lacions

L’IMO ofereix l’ús dels seus espais per a la realització de processos de selecció o formació interna, en funció de la disponibilitat i d’acord amb les ordenances fiscals municipals.

XERSP Xarxa d’Empreses amb Responsabilitat Social de Ponent

Objectiu general

Conèixer la Responsabilitat Social Corporativa i saber alinear-a a l’estratègia de l’empresa per tal de millorar els resultats sense costos afegits.

 

Breu descripció del projecte

Utilitzarem una metodologia participativa creant espais de  Networking, World Cafè, jornades, taules rodones, recerca de sinergies transversals , difusió a través dels medis de comunicació i les xarxes socials per tal de compartir les bones pràctiques realitzades, amb la finalitat de crear  i reforçar la xarxa d’empreses.

Destinataris

Els/les destinataris/es d’aquest projecte son aquelles empreses i negocis del territori de Ponent que vulguin aprendre a gestionar les eines en torn a la Responsabilitat Social Corporativa

Convocatòria per a la concessió dels ajuts a la contractació de persones amb discapacitat, en risc d'exclusió o beneficiàries de la renta de la ciutadania, per a l'any 2020