SERVEI D'INTERMEDIACIÓ LABORAL

L’IMO és agència de col·locació des del juny del 2012 amb número 0900000124.

ATENCIÓ:

  • De l’1 al 16 d’agost les empreses no podran donar d’alta noves ofertes al servei d’intermediació laboral. Tampoc es gestionaran ofertes de treball.
  • De l’1 al 16 d’agost no es faran validacions de noves altes de persones candidates.

PER A DEMANDANTS D'OCUPACIÓ

registre

ALTA A LA BORSA DE TREBALL

Si vols donar-te d’alta presencialment al carrer Ramón Argilès, 33, de Lleida, cal demanar cita prèvia al 973242000

ubicació Google maps

SIL

LLISTAT D'OFERTES DE TREBALL

Disposem d’una borsa de treball on podràs consultar el llistat actualitzat de les ofertes de treball

PER A EMPRESES

ALTA-OFERTES

PUBLICA UNA OFERTA DE TREBALL

Per tal de tramitar una oferta de treball és necessari omplir el formulari amb les dades de l’empresa i els requisits del lloc de treball
ASEMPRESA

SUPORT A L'EMPRESA

Assessorament personalitzat sobre selecció de personal i ajudes i subvencions per a la contractació de persones treballadores.

PREGUNTES FREQÜENTS

Que és el servei d'intermediació laboral?

El Servei d’Intermediació Laboral és un servei fix de caràcter públic i gratuït que té per objectiu la intermediació entre les necessitats de personal de les empreses i les persones demandants d’ocupació. L’IMO és agència de col·locació des del juny del 2012 amb número 0900000124.

On m'he d'apuntar per accedir al servei?

Pots donar-te d’alta a la borsa de treball a través de la pròpia web. Però cal que inicis sessió prèviament aquí si ets candidat i si ets una empresa pots publicar les teves ofertes de treball aquí. També atenem presencialment al carrer Ramón Argilès, núm. 33 25005 de Lleida de 10 h a 13.30 h, tel. 973242000.

Surt publicat el nom de l’empresa?

Les ofertes laborals es publiquen amb totes les característiques del lloc de treball i dels requisits que han de tenir les persones candidates, guardant la confidencialitat de l’empresa.

Té algun cost l'accés al servei?

El servei d’intermediació laboral és gratuït tant per als demandants d’ocupació com per a les empreses que publiquen les ofertes.

Quina documentació necessito per donar-me d'alta com a candidat?

És imprescindible portar DNI/NIE, vida laboral i currículum actualitzat.

He d'estar a l'atur per accedir al Servei d'Intermediació?

Totes les persones en recerca i/o millora de feina poden accedir al Servei, per tant no és necessari que la persona estigui a l’atur però si que estigui en procés de recerca activa de feina.

Quan hagi omplert totes les dades, tindré accés directe a les ofertes?

Per tenir l’alta a la borsa de treball, caldrà que des del Servei d’Intermediació Laboral validin les dades que has introduït. Rebràs un correu electrònic en el moment que tinguis l’alta i l’accés a les ofertes.

L’alta a la borsa té data de caducitat?

Als dotze mesos l’alta a la borsa caduca i cal sol·licitar la renovació. Es pot fer directament al web, trucant al 973242000 o venint presencialment a les oficines de l’IMO.