In: Empresa, empreses, Jornades, SOC

a fidelització del seu programa i les mires a un futur centrat en el desenvolupament sostenible i el respecte al medi ambient.

Amb una metodologia basada en el Coaching, liderada per en Gorka Bartolomé, ‘Evoluciona i Creix’, és un projecte del Servei d’Intermediació de l’IMO, SIL, destinat al petit empresari amb l’objectiu de donar-li l’impuls necessari per assolir els canvis i fer front a les exigències d’un mercat en constant moviment.

Tenint com a referent a les grans empreses del territori, el projecte permet adquirir les eines d’apertura i evolució que el teixit empresarial lleidatà necessita per innovar en la gestió del canvi.

“Evoluciona i Creix” va iniciar el seu camí el desembre del 2018 arribant a la seva fita a finals d’aquest desembre. Durant aquests dotze mesos, s’han realitzat tallers dinàmics, sessions de Coaching d’iniciació i d’implementació, o aparadors d’experiències

Les responsables del projecte, Genoveva Suay i Viviana Gracià, destaquen la creació d’una xarxa empresarial entre els beneficis que generen programes d’innovació com aquest, i que donen l’empoderament necessari per a que el petit empresari modernitzi la gestió del seu negoci, i evolucioni a un futur d’igualtat amb els mercats competidors.

Però per al petit empresari, autèntic protagonista de la nit, a la pregunta de què ha suposat l’Evoluciona i creix’, les respostes són clares. ‘Són uns mesos de compartir, cooperar, aprendre, sentir-se acompanyat i d’utilitat’

L’acte, presidit per la Cinquena tinent Alcalde i Regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Lleida, Anna Campos, ha comptat amb la col.laboració de la Fundació Aspros i Down Lleida.