In:

El dia 8 d’abril se celebrarà una jornada formativa entorn a la situació dels menors no acompanyats al nostre territori.

Tenim el privilegi de comptar amb la presència de diferents persones compromeses amb l’àmbit social i amb molta experiència amb menors estrangers no acompanyats;

  • José Palazón: President de PRODEIN (Asociación Pro Derechos de la Infancia) de Melilla. Més de 20 anys d’experiència treballant amb els menors no acompanyats a Melilla i Frontera Sud. Premi Ortega y Gasset 2015 en la categoria de Periodisme Gràfic. Premi Rene Cassin 2018 pel seu treball amb els menors immigrants a Melilla.
  • José Alonso: Representant de APDH (Asociación Pro Derechos Humanos) de Melilla. Des del 2018 magistrat del TSJ d’Andalucia, Ceuta i Melilla.
  • Marta Montoya:  Coordinadora dels serveis per a nois i joves migrats no acompanyats de la Cooperativa EDUVIC.
  • Servei d’atenció al jove extutelat.

Modera la Coordinadora d’ONGD de Lleida.

Amb aquesta trobada és pretén parlar de la situació d’aquests menors a la frontera sud i al nostre territori. L’objectiu principal és compartir experiències i coneixements per poder treballar conjuntament sobre les línies de futur.

L’horari de la trobada és de 10 h a 12:30 h a la sala d’actes del Centre Obert Pare Palau (C/Bisbe Irurita, 1 Lleida).

Pregaríem que confirméssiu la vostra assistència abans del 4 d’abril a través del formulari adjunt:   https://forms.gle/y7Y6sr32NAsZ17m77