In:

L’Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dimarts l’acte de presentació del projecte “Lleida Implica. Vincles que fan ciutat” en què es vol donar a conèixer una nova manera de fer política social a la ciutat, basada en els valors de cada generació i que permeti construir la “Societat del Pacte”. La Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones treballa aquest projecte innovador amb la voluntat de crear entre tots i totes un model propi i diferent de ciutat i que esdevingui de referència en l`àmbit nacional i internacional. Així, la Paeria impulsa “Lleida implica. Vincles que fan ciutat” per buscar alternatives i noves propostes que donin resposta de manera anticipada als canvis socioeconòmics a la ciutat.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, participarà en aquest acte, juntament amb la directora de la Fundación Felipe González, Rocío Martínez-Sampere; el patró de la fundació, periodista i exdirector d’El País, Joaquín Estefanía, i el president de la secció europea de Ciències Socials i del Comportament de la IAGG (International Association of Gerontology and Geriatrics), Javier Yanguas, qui està al capdavant del Pla de la Gent Gran de Lleida.

L’acte es farà dimarts, a les 19 h, a la Sala 2 de l’Auditori. Per confirmar l’assistència: plalocalinclusio@paeria.es o al telèfon 973 700 359.