In:

Hem realitzat un recull de bibliografia sobre llibres adreçats a l’alumnat de primària sobre oficis i ocupacions, i volem donar-vos a conèixer el recull que aporta un punt de vista diferent a la feina que fem a l’IMO.

En tot cas, si coneixeu més llibres sobre els oficis adreçats a primària, ens podeu enviar la referència a mpujol@paeria.cat i l’inclourem.

per qué hi ha estrelles en el cel?-anna obiols-9788416844951

  • Perquè hi ha estrelles al cel. Anna Obiols

Saps a qué es dedica un atrapallums o un caganúvols? Imagines per qué s’han d’ensinistrar els dracs? Els cors trencatsespodenreparar?Quicanvia el color de les fulles a la tardor? Estás a punt d’endinsar-te en un catáleg únic d’oficis origináis i extraordinaris.

https://www.casadellibro.com/libro-per-que-hi-ha-estrelles-en-el-cel3f/9788416844951/7562443

De què treballen els animals?

  • De què treballen els animals. Wendy Hunt

Saps quina feina fan els animals? Si et fan falta idees, llegeix aquest llibre i descobreix més de cent professions d’animals. Explora catorze hàbitats naturals, com el desert, els esculls de corall o la selva, i esbrina a què es dediquen els animals. Un llibre fantastic perquè els nens observin com les diferents espècies d’animals treballen juntes a la natura.

http://www.cruilla.cat/cataleg/literatura/de-que-treballen-els-animals

  • Què fan els grans durant el dia? Virginie Morgand.

Cada matí, molts pares i mares, tietes i oncles, avis i àvies surten de casa i no els tornem a veure fins a la tarda o al vespre. On van? Què fan durant el dia, mentre els més petits són a l’escola? La majoria van a treballar, cadascú a la seva feina: els que venen, enregistren, prenen notes, curen, ensenyen, planten, cuiden animals, i moltes altres.

En aquest llibre, podreu fer un recorregut per molts llocs i molts dels oficis de la ciutat i del camp.

Què fan els grans durant el dia?