In: Formació, Ocupació

Des del gener s’han dut 10 accions formatives sobre informàtica, manipulació d’aliments, jardineria o català, entre altres

El projecte Treball als barris de l’Institut Municipal d’Educació (IMO) Salvador Seguí ha celebrat la cloenda de les accions formatives que s’han fet el primer semestre de l’any. L’acte s’ha fet aquest dimecres a la sala Jaume Magre, a la regidoria d’Educació, amb el lliurament de diplomes acreditatius. Des del gener s’han fet 10 accions que han comptat amb prop d’un centenar de persones. S’ha dut a terme formació en lesctoescriptura, català, informàtica, neteja, magatzem, bar-cafeteria, manipulació d’aliments i jardineria.

El projecte Treball als barris, desenvolupat per l’IMO i promogut pel SOC, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (Generalitat), funciona a Lleida des del 2006 i proporciona formació i orientació laboral a les persones dels barris de Mariola, Centre Històric i Noguerola que es troben en situació de recerca de feina. Dins de les accions dels dispositius d’inserció sociolaboral, s’hi inclouen accions formatives encaminades a millorar la qualificació de les persones usuàries.