In: Ocupació, SOC

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha mantingut aquest dimecres una reunió de treball amb Mercè Garau, en què li ha exposat els projectes que s’impulsen des de l’Institut Municipal d’Ocupació

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha mantingut aquest dimecres una reunió de treball amb la directora del SOC, Mercè Garau, en què li ha exposat els projectes que s’impulsen des de l’Institut Municipal d’Ocupació. A la trobada també han assistit el Director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Joan Santacana; el Director del SOC a Lleida, Oriol Salvia, i la responsable de programes de l’IMO, Marina Guivernau.

Peris ha acompanyat la directora en la en la seva visita per les instal·lacions de l’IMO en què ha conegut els programes que s’hi estan gestionant  i ha saludat el personal tècnic. A la reunió, Garau ha manifestat que el SOC continuarà donant suport als diferents programes d’ocupació que es duen a terme a l’IMO i ha lloat la tasca que realitza la Paeria i el seu lideratge, a través de l’Institut Municipal d’Ocupació, en polítiques d’inserció laboral i ha valorat molt positivament el treball conjunt que fa l’IMO amb el SOC.

Durant el 2016 l’IMO ha inserit laboralment 1.772 persones i s’han gestionat 26 programes per a l’ocupació. A més, 3.926 persones han estat ateses al Servei d’Intermediació Laboral, 2.005 persones han participat en itineraris d’orientació i/o formació i 90 en programes d’emprenedoria.