L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, en col·laboració amb GLOBALleida, el departament d’educació i el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià van organitzar la III edició del Mercadet Escola d’Emprenedors a la plaça de la Catedral dels Joves Empresaris de Ponent (JEP). on alumnes de secundària, van vendre productes que havien creat i dissenyat ells mateixos.

El Mercadet s’enmarca en un projecte més gran, el de Joves Empresaris de Ponent, liderat per l’IMO, on durant el curs escolar els alumnes han dissenyat petites empreses amb l’objectiu final de vendre els seus productes  i fer-ne  difusió en la desena de  paradetes que han muntat al  Mercadet . Un projecte amb el que els alumnes han demostrat la capacitat d’utilitzar els coneixements i habilitats, de manera transversal i interactiva, en contextos i situacions que requereixen la intervenció de coneixements vinculats a diferents sabers.

L’objectiu del Mercadet, va comentar Marina Guivernau, responsable de programes de l’IMO és fomentar entre el joves l’emprenedoria perquè aprenguin com es crea i gestiona una empresa.

Els alumnes del Pla de Transició al Treball de l’IMO, han après durant el curs com es crea i gestiona una cooperativa de venda de productes de jardineria i el divendres 7 de juny al Mercadet van acabar venen els seus productes.

Els centres educatius del territori que han participat en aquest projecte  són:

INS de cicles formatius o PQPI. Projectes Joves Empresaris/ries de Ponent: Col·legi Maristes (Calidoscopi), INS Castell dels Templers, PTT Mollerusa, PTTLleida l’IMO.

Accediu a més fotos https://www.flickr.com/photos/131515621@N05/albums/72157709013591696