REGIDORIA D’OCUPACIÓ I RESPONSABILITAT SOCIAL

Anna Campos s’ha reunit amb els tècnics de l’ens per conèixer de primera mà els projectes que s’hi estan desenvolupant

La tinent d’alcalde i regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social, Anna Campos, ha tingut avui una trobada amb el personal tècnic que gestiona les diferents polítiques d’ocupació de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO), amb l’objectiu de conèixer de primera mà les característiques de cada projecte.

L’IMO és un organisme autònom de l’Ajuntament de Lleida que té per objectiu la millora de l’ocupabilitat de les persones. Està en funcionament des de l’any 1987, aleshores gestionant una primera política activa d’ocupació adreçada a joves aturats.

Actualment, a l’IMO es gestionen al voltant de 20 programes de polítiques actives d’ocupació que inclouen accions d’orientació, formació i acompanyament a la inserció laboral de les persones participants, la major part estan subvencionades pel Servei d’ocupació de Catalunya i el mateix Ajuntament de Lleida.

A més, l’IMO està implantant tots els projectes iniciats el gener de 2019 i ja està preparant les memòries de sol·licituds de nous projectes que es desenvoluparan durant l’any 2020.