In: General

Han creat una nova zona enjardinada amb plantes aromàtiques
Alumnes de l’Escola Municipal de Jardineria estan duent a terme un projecte de millora del pati de l’Escola Bressol Municipal de La Bordeta, en el marc del programa de formació i inserció (PFI) d’auxiliars de vivers i jardins.
El projecte ha consistit en una col·laboració en la millora del pati de l’escola, amb la creació d’una nova zona enjardinada amb plantes aromàtiques i la conservació d’altres espais del pati, i els mateixos infants de l’escola han pogut també col·laborar-hi.
El regidor d’Ocupació, Responsabilitat i Horta, David Melé, ha visitat avui les tasques i ha destacat la col·laboració entre les regidories d’Educació, Transició Ecològica i l’Escola de Jardineria de l’Institut Municipal d’Ocupació que ho ha fet possible.

L’alumnat del PFI de l’Escola de Jardineria ha anat un cop per setmana durant el segon trimestre a l’escola bressol de la Bordeta per executar la part pràctica del projecte dissenyat amb anterioritat a l’aula.
El projecte ha consistit en el desenvolupament d’una sèrie de tasques teòriques, com són la recerca d’informació sobre l’espai, la recerca d’informació sobre les espècies vegetals més adequades per una escola bressol i l’elaboració del quadern del projecte. Aquesta fase s’ha fet abans d’abordar les tasques pràctiques, que han inclòs la neteja de l’espai, la delimitació, marcat i construcció del parterre, la plantació de plantes aromàtiques, la instal·lació del sistema de reg i la instal·lació d’elements decoratius i mobiliari.