In: General

Una seixantena de persones han pres part en el projecte, que inclou diverses accions formatives que imparteix l’IMO i que subvenciona el SOC. L’acte s’ha fet a l’Arborètum

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha lliurat els certificats de participació a la seixantena de persones que han assistit a les accions formatives del programa Treball als barris. El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé; la tinent d’alcalde i regidora del barri del Centre Històric, Montse Pifarré, i el regidor de la Mariola, Jaume Rutllant, han fet l’entrega en l’acte que s’ha organitzat al jardí botànic de Lleida, l’Arborètum. En les paraules que han adreçat a l’alumnat dels cursos han valorat positivament la implicació en aquestes activitats formatives, ja que permeten millorar la seva qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral.

Els i les participants en aquestes formacions resideixen als barris de la Mariola, Centre Històric i Noguerola i es troben en situació de recerca de feina. En l’edició actual, iniciada el novembre del 2021, s’han dut a terme els cursos de Serveis Auxiliars de Residència, Manipulació d’Aliments, Auxiliars de cuina, Lectoescriptura, Iniciació a les TIC i Tràmits en línia. L’IMO imparteix el projecte Treball als barris, que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació (SOC) de la Generalitat. Als mesos de setembre i octubre s’iniciaran noves accions formatives, vinculades a la logística i el magatzem. La previsió és atendre al voltant de 1.100 persones fins a l’octubre del 2022.