In: General

Suport per l’adquisició de sis ordinadors portàtils que es posaran a disposició dels usuaris de l’institut per poder seguir formació telemàtica en períodes de possible confinament 

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha col·laborat amb l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí per la compra de 6 ordinadors portàtils.

L’objectiu d’aquest projecte és lluitar contra l’escletxa digital que afecta moltes famílies vulnerables. Així, el regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, ha declarat que “aquests ordinadors permetran fer arribar els recursos tecnològics necessaris a persones usuàries de l’IMO per tal que puguin seguir la formació de manera telemàtica en períodes de confinament ocasional”.

Des de l’IMO, està previst deixar en préstec aquests ordinadors portàtils a les persones usuàries de l’institut que els necessitin puntualment per situació de confinament per la Covid-19.

Geremi Camí, director de banca d’institucions de CaixaBank a Lleida, ha destacat “la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat, i el fet de tenir les mateixes oportunitats durant la situació actual de pandèmia”

L’IMO ha rebut de la fundació i l’entitat bancària 3.270 €.