Les entitats de la Federació ALLEM a la qual pertany el Centre especial de treball “Salvador Seguí” i de tota Catalunya viuen un moment econòmic molt complicat a causa de l’augment del SMI i les continues retallades i congelacions que el govern ve realitzant des del 2009 i que si no s’aturen poden comportar el seu tancament. Per tot això, les entitats catalanes s’adhereixen a les mobilitzacions convocades arreu de Catalunya per la Federació catalana AEES DINCAT.
Totes les entitats valoren molt positivament  l’augment del SMI com una mesura necessària per fer prevaldre el dret de les persones a tenir un sou digne. Però aquest punt ha estat la gota que ha vessat el got de la precària situació financera del sector, després de 10 anys d’ajudes congelades per part de la Generalitat. Les entitats se senten oblidades i exigeixen a l’administració un increment del finançament públic a través d’una ajuda extraordinària temporal, per poder garantir els pagaments i els llocs de treball per les persones amb discapacitat.  Un col·lectiu que difícilment té accés a l’empresa ordinària i al que ara les administracions estan posant en perill.
Mobilitzacions 
Les entitats i la Federació ALLEM tenim previstes accions i mobilitzacions sense data límit, fins que no s’aconsegueixi una solució efectiva per part del Govern que doni resposta a la crítica situació dels centres i serveis.
Adjuntem un vídeo de les mobilitzacions: