In: Formació

Al Punt TIC de l’Institut Municipal d’ocupació “Salvador Seguí” de Lleidahan promogut la ciberseguretat entre els seus usuaris i usuàries. S’han pensat que afegir-se al Dia de la Internet Segura 2019 i han organitzat una formació en el marc d’aquesta diada.

El Dia de la Internet Segura 2019 (Safer Internet Day) s’ha celebrat arreu del món el dimarts 5 de febrer, amb l’objectiu de promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves.

A l’IMO de Lleida hem organitzant el taller ‘Ús segur i responsable de les TIC‘.Adreçat principalment a persones adultes en situació d’atur i en recerca d’ocupació, que ens ha permès identificar els principals riscos relacionats amb l’ús de les TIC, saber com actuar davant d’ells  i adquirir bons hàbits.

Un 2018 molt enriquidor

Al llarg de l’any l’IMO ha programat  16 cursos on van participar 205 persones. Les temàtiques van ser molt diverses: des de com potenciar la marca personal a través de les xarxes socials, a la creació i edició de vídeos amb el telèfon mòbil. Sense oblidar els cursos d’alfabetització informàtica dirigits a col·lectius en risc d’exclusió, que són els més demanats per les persones que s’adrecen a l’entitat.