In: General

L’ens està integrat per 17 ajuntaments de tot Catalunya que compten amb el programa SEFED de simulació d’empreses

El president de l’Institut Municipal d’Ocupació, David Melé, s’ha incorporat com a patró de la Fundació Inform en representació de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí.

La Fundació INFORM, amb seu a Sant Pere de Ribes, gestiona el Programa SEFED, subvencionat pel Servei d’ocupació de Catalunya des de l’any 1987. Està formada per 17 ajuntaments i/o entitats de tot Catalunya pertanyents a municipis interessats  en   cercar estratègies innovadores i en tirar endavant la gestió de programes i projectes de formació que intenten donar resposta a les necessitats de la població. Creen, consoliden i transfereixen  productes formatius que faciliten la inserció laboral i la millora contínua de diferents col·lectius.

En el programa SEFED, que ja ha complert 25 anys a l’IMO, es formen persones aturades en el camp de l’administració i la gestió d’empreses. S’hi reprodueixen situacions reals mitjançant la simulació d’empreses com a metodologia d’aprenentatge. Per aconseguir-ho, el centre adopta la forma i la distribució d’una oficina administrativa, en la qual es reprodueixen els circuits, les relacions i el moviment de documents administratius habituals a través d’una xarxa internacional de 6.000 empreses fictícies.