In: General

Quaranta de les persones contractades realitzaran tasques de manteniment i reparació d’instal·lacions municipals i les vuit restants treballaran a l’Arborètum.

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí ha tancat aquesta setmana 48 nous contractes de treball.

Per una banda la Casa d’Oficis, programa de formació i ocupació emmarcat dintre del projecte Treball als Barris de l’IMO, ha iniciat el contracte de quaranta joves de 16 a 24 anys per dur a terme treballs de soldadura, pintura, fusteria i auxiliar de paleta en instal·lacions municipals de la ciutat de Lleida. El contracte, d’una durada de sis mesos, forma part d’aquest programa on participen joves aturats i residents dels barris de la Mariola, Centre Històric i Noguerola, que van iniciar la seva formació en aquestes quatre disciplines el passat mes de desembre.

També de sis mesos de durada i dins del marc del programa, Treball als Barris, les vuit persones contractades a l’Arborètum realitzaran tasques de jardineria i manteniment al jardí botànic de la ciutat. Totes vuit van iniciar un curs de jardineria al mes de març que va haver de ser interromput per l’activació de l’estat d’alarma i que ara es reprèn de manera simultània a la contractació.