In: General
INSTITUT MUNICIPAL D’OCUPACIÓ SALVADOR SEGUÍ
Aquesta firma lleidatana col·labora activament amb l’IMO per mitjà de convenis de pràctiques i contractació de personal

El regidor David Melé, president de l’IMO, ha visitat les instal·lacions de l’empresa Técnicas Mecánicas Ilerdenses, SL amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves instal·lacions. La trobada respon també a la voluntat de consolidar la col·laboració que TMI manté amb l’Institut Municipal d’Ocupació.

L’empresa lleidatana TMI, situada al Polígon Industrial del Camí dels Frares és capdavantera en el disseny i la fabricació d’equips d’envasat industrial. En els darrers any ha desenvolupat una àmplia gama de productes aplicant els seus propis processos de d’innovació i fabricació.

Des de fa uns anys TMI col·labora amb diferents programes que gestiona l’IMO:

• Fent xerrades i visites per a que els usuaris de l’IMO puguin conèixer com l’empresa realitza els processos de selecció i quines competències valora en les persones que contracte.

• Formalitzant convenis de pràctiques

• Contractant personal

El regidor David Melé ha destacat que l’IMO agraeix l’empresa la seva vocació i compromís de col·laborar amb el sector públic en matèria de creació d’ocupació. Així mateix, ha subratllat que aquesta firma “és un exemple de retenció de talent per a la ciutat de Lleida” i ha posat en valor “la innovació i el desenvolupament que exporta a tot el món”.