In: Empresa

El 8 de març es dóna el tret de sortida a aquest programa innovador i experimental destinat a empreses de la zona d’influència de Lleida que impulsa l’Institut Municipal d’Ocupació 

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO), inicia el projecte “Defineix i Selecciona (DiS)”, un programa innovador i experimental destinat a empreses de la zona d’influència de Lleida amb l’objectiu d’afavorir la descripció dels llocs de treball i la selecció per competències. Per donar a conèixer aquest projecte, aquest dijous, dia 8 de març, a les 8.45 h, es durà a terme la primera sessió d’orientació als resultats que se celebrarà al Complex Alimentari la Closa de Guissona, juntament amb l’empresa col·laboradora bonÀrea Agrupa.

En aquesta sessió, s’ha previst fer una visita guiada al complex alimentari  la Closa, a càrrec dels tècnics de visita de Turisme Industrial, i una Masterclass sobre com assolir i sobrepassar objectius: “Focus”, a càrrec de David Jorba, formador i coach. Així mateix, es durà a terme un workshop a càrrec de Xavier Moreno, adjunt de Direcció de RRHH de bonÀrea, que introduirà als participants en l’orientació a resultats”, una de les competències estratègiques de bonÀrea. Per finalitzar la sessió s’oferirà un  dinar de networking d’empreses a l’Àrea Promocional de bonÀrea.

El projecte “Defineix i Selecciona (DiS)”, que compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, comptarà amb més trobades i activitats al llarg de tot l’any.