In: Formació, Ocupació, SOC

Trenta alumnes reben el diploma acreditatiu com a dinamitzadors culturals, operacions auxiliars de fabricació en soldadura i pintura decorativa en construcció.

Les intal·lacions de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí, IMO, han estat el punt de celebració d’entrega de diplomes de l’alumnat del programa de la ‘Casa d’oficis, Treball als Barris.

Dotze mesos de formació, sis teòrics i sis amb conveni de pràctiques, on l’alumnat ha après les eines necessàries per a poder executar amb eficàcia els oficis en qüestió.

Enguany les competències apreses han estat dinamitzadors culturals, operacions auxiliars de fabricació en soldadura i pintura decorativa en construcció.

A més a més de les classes pràctiques i teòriques corresponents a cada mòdul, el curs ha permès a l’alumnat a desenvolupar competències transversals mitjançant dinàmiques de grup amb visites i excursions a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, a Penelles per a fer una ruta ‘grafitera’ o dinàmiques de conscienciació mediambiental a la Mitjana.

L’acte de lliurament de diplomes ha comptat amb la presència de la 5ª tinent alcalde i regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social de l’Ajuntament de Lleida, Anna Campos.