In: General

400 atletes s’han inscrit a la cursa i 200 ciutadans i ciutadanes han participat en la caminada

Muhammad Lamin Bah, el més ràpid dels corredors en realitzar els 10 km del circuit urbà en 33’15”
La Pujada a la Seu Vella ha mostrat avui la cara més solidària en dedicar la recaptació dels seus participants a La Marató de TV3. Han estat 600 els lleidatans i lleidatanes que s’han inscrit en les dues activitats programades. 400 ho han fet en la cursa, que enguany ha arribat a la seva 40 edició, mentre que altres 200 han participat en la 5a edició de la caminada, que s’ha realitzat dues hores abans que el regidor d’Esports de la Paeria, Ignasi Amor, donés el tret de sortida a la competició atlètica des de la plaça de la Sardana.
Muhammad Lamin Bah, atleta que ha participat sense adscripció a cap club, ha estat el corredor més ràpid, en invertir 33 minuts i 15 segons per a realitzar els 10 km del circuit urbà pels carrers de Lleida. El segon lloc del podi s’ha reservat a Yassine Bendada, de la Lleida Unió Atlètica, que ha entrat a 5 segons del guanyador, un menys que l’utilitzat per Xavier Blàvia Xandri, de l’Hospitalet Atletisme, que ha quedat com a tercer classificat.

El tinent d’alcalde Paco Cerdà i els regidors David Melé i Marisa Xandri han assistit a la sortida de la cursa i han participat en el lliurament de trofeus als primers classificats en les diverses categories, tasca en la qual també han participat la diputada provincial Helena Martínez i el director del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol.