In: General

Corresponen als cursos impartits dins del pla de formació de l’Ajuntament de Lleida

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Segui, David Melé, ha presidit aquest migdia el lliurament de diplomes a 33 treballadors de diversitat funcional del Centre Especial de Treball, que té les seves instal·lacions a la partida de Vallcalent.
Els diplomes lliurats corresponen als cursos que han d’habilitats socials (sentir, pensar i fer), que es va desenvolupar l’any 2018; Curs de cap de colla: maquinària aplicada a la jardineria, realitzat el 2019; Curs d’habilitats de comunicació en afeccions quotidianes, realitzat el 2020, i Curs de cap de colla: maquinària aplicada a la jardineria. Nivell 2, realitzat el 2021.

Tots aquests cursos han estat impartits, dins del pla de formació de l’Ajuntament de Lleida, per la secció sindical d’Unió General de Treballadors (UGT) de la Paeria i permeten als treballadors adquirir els coneixements per a la millora del seu lloc de treball i autonomia personal.

En l’acte de lliurament de diplomes també ha participat el secretari de Política Social i Ocupació de la UGT, Ramon Moreno.