In: General

La Regidoria de Mercats, Consum i Comerç ha organitzat a l’IMO una acció formativa de 15 hores, sobre atenció a la clientela, marxandatge o xarxes socials, entre altres, en què hi participen 11 paradistes de Camp d’Esports i Barris Nord

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Mercats, Consum i Mercats, ha promogut una acció formativa per als paradistes els mercadets ambulants de la ciutat. El curs es fonamenta en les necessitats reals dels professionals, els nous hàbits de consum, els nous reptes en l’atenció al públic i la visualització del producte. La formació té una durada de 15 hores i s’impartirà a l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí. La regidora de Mercats, Marta Gispert, i el regidor i president de l’IMO, David Melé, han donat la benvinguda a l’alumnat del curs. Gispert els ha animat a aprofitar l’oportunitat d’aprendre habilitats comunicatives, de publicació de continguts a la xarxes i de col·locació de producte (tall de veu M.Gispert). Igualment, Melé ha convidat els assistents del curs a seguir altres cursos de l’IMO que puguin ser del seu interès.

El curs, al qual assisteixen 11 paradistes de Camp d’Esports i Barris Nord, està distribuït en tres mòduls, on es tractaran temes com l’atenció a la clientela, la publicitat de la parada a les xarxes socials i l’aparodisme, amb l’organització i el muntatge de les parades, tipus d’aparadorisme en el petit comerç, l’optimització de l’espai o la cartellera i retolació. La formació es farà sis dijous i anirà a càrrec de Paloma Guerra, Laura Estadella i Jaume Seró.

Gispert ha explicat que la Regidoria s’havia compromès a oferir formació continuada als paradistes dels mercats ambulants i que es van programar accions formatives que van haver-se d’aturar l’any passat per la pandèmia.