In: General

L’activitat, que forma part del projecte Singulars, s’ha centrat en la figura del Comunity Manager per gestionar la marca empresarial a la xarxa

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí ha ofert una acció formativa sobre Comunicació Digital a joves que estiguessin interessants en desenvolupar tasques laborals vinculades a la figura del Community Manager. És un professional amb múltiples competències i habilitats vinculades a la gestió d’una marca empresarial a la xarxa.

L’activitat, que s’ha fet aquest mes a les instal·lacions de l’IMO, ha anat a càrrec de Magicseo. La seva responsable d’Atenció al client, Sandra Spataru, i la directora de Màrqueting i Comunicació, Agustina Simonelli, han tramès coneixements i expertesa sobre el tema. A més, han fet reflexionar els assistents sobre la recerca de feina i la situació social que es viu actualment en un sector molt competitiu, on prenen rellevància les aptituds personals per desenvolupar un treball productiu i satisfactori personalment.

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí ofereix al jovent acompanyament, orientació professional i continuïtat educativa en el marc de Singulars. És un projecte que desenvolupa amb el centre de formació d’idiomes Versailles i la fundació Verge Blanca. Singulars està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Singulars, que a l’IMO s’ofereix com ‘Obrint portes’ està adreçat a persones joves menors de 30 anys, inscrites al Sistema de Garantia Juvenil i al SOC.