In: General

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, agraeix la tasca dels 14 treballadors/es de diversitat funcional que han actuat en la neteja i tasques de reparació de la canalització del riu arran dels botellots

Han recollit les deixalles i reparat 52 turbines de reg que van quedar malmeses

El CET, que compta amb 52 persones amb diversitat funcional intel·lectual, salut mental i discapacitat sensorial, s’encarrega normalment del manteniment d’instal·lacions a polígons industrials, carrers i jardins de la ciutat de Lleida

El president de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí (IMO) i regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta de la Paeria, David Melé, ha visitat els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) que estan ocupats a la canalització del riu. El regidor David Melé ha aprofitat la visita per agrair la tasca feta pel col·lectiu en la recollida de deixalles i la neteja de la zona, on recentment s’han celebrat diversos botellots. Durant la trobada, Melé ha pogut conèixer de primera mà la feina que porten a terme l’equip de 14 treballadors, dos monitors i un cap de producció del CET.

Els treballadors/es, amb diversitat funcional intel·lectual, salut mental i discapacitat sensorial, realitzen el manteniment de la zona de la canalització del riu Segre, on s’encarreguen de segar, desbrossar, podar, recollir les fulles o netejar. Aquests darrers dies, a conseqüència dels botellots, també s’han centrat en la substitució de les 52 turbines de reg malmeses.

El CET de l’IMO està format per 52 treballadors de l’àmbit de la jardineria, un cap de producció,6 monitors, una auxiliar administrativa, un psicòleg i una treballadora social. Enguany, entre les seves tasques es troba el manteniment del polígon Camí dels Frares, parts dels polígons Neoparc i Coperfil, el parc de la canalització del riu Segre, l’avinguda Jaume II, els jardins Onze de Setembre, Henry Dunant, Leandre Cristòfol, Gardeny, Jardins de Ton Sirera, plaça Joan Estadella, piscines de Cappont, Magraners, Gardeny i l’arbrat del Camí de Granyena, així com els jardins exteriors de l’IMO, entre altres.