In: General

L’Institut Municipal d’Ocupació designarà una persona interlocutora amb les entitats del tercer sector per vetllar, entre altres, per la contractació pública i la responsabilitat social corporativa

L’Ajuntament de Lleida i la Federació ALLEM col·laboren per fomentar la inclusió en la formació i l’ocupació dels col·lectius amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, com a president de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO), s’ha reunit aquesta setmana amb diferents membres de la federació i es va arribar a un acord per treballar conjuntament en favor de la responsabilitat social corporativa, així com en la incorporació al món laboral i l’adquisició i el reciclatge de coneixement.

L’IMO designarà una persona que farà d’interlocutora institucional entre les entitats del tercer sector i la Paeria per afavorir les accions vinculades a aquests temes. Entre altres qüestions, també es vetllarà per la contractació pública de la Paeria reservada als Centres Especials de Treball de la ciutat, pel suport dels serveis socials de l’ajuntament en la promoció d’una vida autònoma i independent i en l’accés a l’habitatge. A més, es potenciarà el vincle com a ‘partners’ de projectes europeus.

A la reunió d’aquesta setmana, presidida pel regidor, hi van assistir el president d’ALLEM, Joan Ramon Saura; el director executiu de Fundació Aspros i tresorer d’ALLEM, Enric Herrera; el gerent de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Jaume Capdevila; d’Ilersis Shalom, Teresa Benet, i la coordinadora de la Federació ALLEM, Assumpta Fortuny.