In: General

Dels nou espais de què disposa el Viver, n’hi ha vuit en funcionament, amb divuit persones treballant-hi

El Viver de la Formació Professional FP EMPRÈN presenta un alt índex d’ocupació, amb vuit espais en funcionament del total de nou que l’integren i divuit treballadores i treballadors en els diferents projectes.

El regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta i president de l’IMO, David Melé, ha visitat aquest matí l’equipament, amb l’objectiu de conèixer les empreses que hi estan ubicades, els emprenedors/es que hi treballen i el funcionament de l’equipament, la gestió del qual es fa a través de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí.

El Viver FP Emprèn està situat al Turó de Gardeny. És un lloc físic on es crea una comunitat de coneixement i activitat econòmica generadora d’ocupació. Està adreçat a l’alumnat de formació professional i un 25% a l’alumnat d’estudis universitaris.

L’equipament compta amb 9 espais de treball i zones comunes on els treballadors poden compartir coneixements i experiències, poden presentar, trobar i desenvolupar idees de negoci per transformar-les en projectes empresarials, viables i sostenibles.

Les empreses són les següents:

  • AKIS Internacional SL: serveis d’assessorament, formació, anàlisi d’informació i gestió a empreses, tècnics, centres d’investigació i altres entitats del sector agroalimentari, forestal, del medi ambient i similars.
  • Criteria Formación SL: consultoria que fa formació presencial totalment subvencionada pel Consorci per la formació contínua.
  • Origen Studio SL: ofereix un servei a les empreses per a la implementació de solucions informàtiques utilitzant les últimes metodologies i tecnologies.
  • Quantic cicles SL: fabricació de bicicletes a mida d’alta gamma fabricades amb processos de fabricació additiva (impressió 3D en titani i fibra de carboni).
  • Gradisoft: màrqueting digital, disseny de pàgines web, e-commerce i posicionament SEO
  • SG Consultors i Formadors: consultoria i formació presencial totalment subvencionada pel Consorci per la formació contínua.
  • Mercè Linares Zapater: Serveis de consultoria per l’externalització de la gestió i optimització de persones a les organitzacions.
  • Carles Llop: Impartició de cursos on-line: Riscos laborals, comunicació, resolució de conflictes i altres temes relacionats amb l’empresa.