In: General

L’activitat forma part del projecte Joves Empresaris de Ponent amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació solidària

Aquesta activitat es realitza dins del projecte Joves Empresaris de Ponent (JEP), amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació a una ONG a final de curs. 

L’alumnat del programa de formació i inserció, PFI-PTT, de l’especialitat d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic de l’IMO han celebrat aquest dimarts la castanyada muntant una parada solidària de venda de plantes a la plaça de l’IMO.

Aquesta activitat es realitza dins del projecte Joves Empresaris de Ponent (JEP), amb la finalitat de recaptar fons per fer una donació a una ONG a final de curs.

La tinenta d’alcalde, regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social i presidenta de l’IMO, Anna Campos, ha visitat la parada dels alumnes i ha declarat que el projecte JEP representa una oportunitat per als joves que hi participen perquè, a més de conèixer el funcionament d’una empresa, els ajuda a fomentar les seves pròpies competències personals com pot ser el treball en equip, l’autonomia i la creativitat, entre d’altres.

El projecte JEP es basa en la creació d’una cooperativa simulada pròpia, de manera que els joves participants coneixen el món empresarial. Amb la creació d’aquesta cooperativa, els alumnes decideixen el nom de l’empresa, dissenyen el seu logotip, creen el seu organigrama, redacten els estatuts i organitzen activitats d’autofinançament, fins que a final de curs dissolen la cooperativa.

El programa PFI-PTT s’adreça a joves entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els seus estudis de secundària. El principal objectiu és el retorn al sistema educatiu, bé finalitzant el Grau d’Educació Secundària Obligatòria, o bé cursant un cicle formatiu de grau mitjà. A l’IMO s’imparteixen dues especialitats: vendes i hoteleria.