In: General

La regidora d’Ocupació i Responsabilitat Social, Sra. Anna Campos, s’ha reunit, juntament amb tècniques de l’IMO i de l’Ajuntament de Lleida, amb el director general de Catalunya i Balears de la Fundació Inserta Empleo de la ONCE, el Sr. Enric Opi, i la Sra. Rocio Martinez, consultora de la unitat de proximitat d’Inserta Empleo.

Els objectius de la reunió han estat:

· Informar de la creació de la unitat de proximitat de la Fundació i les accions que desenvolupa amb el compromís d’incloure a les persones amb discapacitat a l’entorn laboral.

· Trobar diferents línies de col·laboració entre l’Ajuntament de Lleida i la Fundació. Ambdues entitats són sensibles a diferents propostes de col·laboració i a promoure accions per afavorir l’ocupabilitat de persones amb discapacitat.

Inserta Empleo és l’entitat de la Fundació ONCE especialitzada en la prestació de serveis d’intermediació laboral, captació i desenvolupament de talent amb discapacitat i gestió d’ocupació amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral de les persones amb discapacitat.