In: General

El projecte Espavila’t de l’IMO reuneix professionals de l’educació en la seva jornada de portes obertes

L’Institut Municipal d’Ocupació va acollir el passat dilluns una jornada de portes obertes per als professionals de l’educació, que va comptar amb la participació de personal dels instituts Ronda, Màrius Torres, Joan Oró, Josep Lladonosa, Escola del Treball i Guindàvols. També hi van participar altres centres formatius com General d’Estudis, el Centre de Formació d’Adults Segrià i personal tècnic de la Regidoria de Joventut i de l’IMO.

L’objectiu de la jornada és que centres formatius i l’IMO puguin treballar d’una manera conjunta i integrada per tal d’orientar els joves en el seu projecte professional. En aquesta línia, es va explicar al personal dels diferents centres educatius els programes que es desenvolupen a l’IMO i la seva metodologia de treball, posant especial èmfasi en els destinats als joves.

Durant la trobada es va donar a conèixer el projecte Espavila’t, una iniciativa del personal tècnic de l’IMO per donar suport als centres educatius en la tasca d’entrenar i millorar l’ocupabilitat de l’alumnat. El projecte comprèn 4 accions formatives: coneix l’IMO, tast d’oficis, noves tendències en la recerca de feina i descobreix el mercat laboral de Ponent. Aquestes accions es porten a terme a l’IMO i als diferents centres. A més, el projecte pretén facilitar la derivació d’alumnes dels instituts i escoles a l’IMO perquè se’ls pugui orientar, assessorar i acompanyar en la seva trajectòria educativa i professional.