In: General

Els dies 19, 20 i 21 d’abril de 2018, se celebrarà la 12a Fira de Formació i Treball, en la qual, com en passades edicions, l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) hi tindrà presència.

Les activitats que s’hi duran a terme tenen diferents àmbits de treball: des de l’orientació professional, l’acostament al mercat laboral, formació en tecnologies de la informació i tastets d’oficis.

Durant el dia 19 s’oferiran dues edicions del taller “Potencia la teva marca personal en les xarxes socials” a càrrec d’Ester Barqué, de 10 a 11h i d’ 11 a 12h. Així mateix, podrem assistir  el taller “Entrevista per competències”, un taller pràctic on es recrearà la entrevista per competències en la selecció de personal.

Durant la jornada de divendres, 20 d’abril, de 11h a 12h, es durà a terme un intercanvi d’experiències amb empresaris que han participat en la contractació de joves. També s’oferirà el taller “Transferibilitat d’aficions en el món laboral”.

La Casa d’Oficis de l’especialitat de pintura faran la demostració “Decora el teu futur” a l’espai exterior del recinte firal i a l’oficina d’atenció al públic a l’estand del PFI del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, els alumnes d’ Auxiliar de vendes faran la demostració “Diferents tipologies d’embolcalls”.

Les persones interessades en assistir en els diferents tallers, es poden inscriure a través de la pàgina web de l’IMO