In: Empresa, Esdeveniment, Formació

Organitzada per la Fundació Inform aglutina la xarxa d’empreses simulades SEFED i totes les empreses simulades estrangeres de l’organització internacional Europe-Pen International

L’Institut Municipal d’Ocupació està present a la 13a Fira Internacional d’Empreses Simulades 2018 que se celebra fins a aquest divendres, 16 de març. Aquesta fira internacional, organitzada per la Fundació Inform, aglutina d’una banda la xarxa d’empreses simulades SEFED i, de l’altra, totes les empreses simulades estrangeres de l’organització internacional Europen-Pen International.

El Programa SEFED es caracteritza per la rèplica de situacions reals de treball tot utilitzant la simulació d’empreses com a mètode d’aprenentatge. En aquest context, l’alumnat s’integra i viu l’ambient laboral, en el qual es donen les condicions d’una relació de treball habitual, cosa que facilita l’aprenentatge i l’entrenament de situacions, tasques i processos.

Aquesta Fira ofereix l’oportunitatde compartir pràctiques, treball i experiències amb l’alumnat i professorat de l’IMO i les institucions que participen a la Xarxa SEFED i a la Xarxa internacional Europen-Pen International.

Durant la fira s’ofereixen un conjunt d’activitats com ara: exposicions orals, activitats comercials de compra i venda, activitats de promoció de la marca pròpia, entre altres, que tenen com a finalitat millorar les experiències laborals a través de la simulació d’empreses.