In: Formació, Jornades, Paeria

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí ja té preparada la programació per la 13 edició de la Fira de Formació i Treball

 

El dijous 25 i 26 d’abril de 2019 se celebrarà la 13a edició de la Fira de Formació i Treball, en la qual, com en passades edicions l’IMO té preparada un programa d’activitats en els àmbits de l’orientació professional, l’acostament la mercat laboral i la formació en competències transversals.

El dijous 25 d’abril, a l’estand de l’Ajuntament de Lleida, l’IMO oferirà dos sessions de treball obertes al públic assistent a la Fira. De 10 h a 11 h personal prospector d’empresa de l’IMO realitzarà la sessió Descobreix el mercat laboral de Ponent, on es donarà informació de la situació global del mercat de treball a Lleida, s’explicarà quines són les ocupacions emergents així com les competències professionals més valorades per les empreses. El mateix dia, de 13 h a 14 h, es realitzarà una sessió d’orientació professional adreçada a donar eines per afrontar una Entrevista de selecció amb èxit a càrrec de les tècniques del programa UBICAT.

El mateix dia de 11 h a 12.30 h a sala nord de conferències de la Fira de Formació i Treball, l’IMO ha organitzat la conferència Practica l’egosurfing, clau per a controlar l’empremta digital, on Teresa Romeu, doctora en Societat de la Informació i el Coneixement i professora de la UOC, explicarà la importància d’anar construint dia a dia la nostra identitat digital a les xarxes socials.

Durant tot el matí, l’alumnat del taller de pintura decorativa en construcció del programa Casa d’Oficis de l’IMO realitzarà una demostració a l’espai exterior de la Fira.

El divendres 26 d’abril, de 10 h a 11 h, a l’estand de l’IMO realitzarem el taller Habilitats comunicatives professionals i personals, a càrrec de Jordi Cabestany, professor del departament d’Educació en el marc de les sessions de Dimarts Feiners organitzades per GLOBALleida.

El mateix divendres de 12 h a 14 h, al mateix estand, es realitzarà el Taller de rap de motivació i superació a càrrec de Rap Acadèmia. En aquest taller es treballarà, utilitzant el rap com a eina educativa, les competències transversals de comunicació, treball en equip, la capacitat d’iniciativa i confiança i l’autoestima.

Al llarg del matí, la Casa d’Oficis, especialitat soldadura, també realitzarà demostracions de l’alumnat del taller de metall.

Durant els dies de la Firo l’IMO ha organitzat el sorteig “El futur a les teves mans” d’un altaveu bluetooth. Per accedir-hi cal estar alerta al les condicions del concurs que es publicarem al Facebook i Instagram de l’IMO.

Les persones interessades en els diferents tallers, ja es poden preinscriure a totes les activitats a la pàgina web de l’IMO.